NTAK POS Free - Ingyenes NTAK szoftver vendéglátóknak

NTAK POS Free - Ingyenes NTAK szoftver bankkártya terminál bérléssel

A konstrukcióról

FIGYELEM! A kötelező NTAK adatszolgáltatásig (2023.07.01) a rendszerünk nem küld adatot és a fizetési periódus és az előfizetés időtartalma is az említett naptól kezdődik, függetlenül attól, hogy a szolgáltatás díja kifizetésre került!

Felkészülten hátradőlhetsz, miközben NTAK megoldásunk használatát már begyakoroltad az éles adatszolgáltatás indulásáig.

Vendéglátói adatküldésről

Ingyenes ajánlatunk vendéglátóhelyek számára, ahol az A920 Pro bankkártya terminálra telepített ePénztárgép mobilapplikáció és az NTAK Base szolgáltatásunk segít, hogy meg tudj felelni az NTAK adatküldési kötelezettségednek.

  • Egyszerű és gyors kategória alapú értékesítés.
  • Automatikus adatküldés az NTAK irányába
  • Pénztárgép vagy adóügyi nyomtató kapcsolat bluetooth-on keresztül, hogy a nyugta egyből kinyomtatásra kerüljön és ez sem kerül neked plusz költségbe

Kiegészítő licenszek:

Az ajánlatról

NTAK POS Free megoldás ingyen, leforgalmazható havidíjjal. Így egyszerre juthatsz hozzá havidíj mentesen egy bankfüggetlen bankkártya terminálhoz és az NTAK adatszolgáltatást végző vendéglátó szoftverhez, amely a POS terminálra telepíthető.

Ingyen használhatod az NTAK programot és a bankfüggetlen terminált, ha a havi bankkártyás elfogadás eléri, vagy meghaladja a 400 000 Ft -ot. Ez mindössze napi 20 000 Ft -os kártyás tranzakciónak felel meg!

Amennyiben nem érnéd el ezt a minimum tranzakciós összeget sem kell megijedni a szolgáltató a bankkártyás forgalmaddal arányosan fogja a díjat kiszámlázni, de maximum 5 000 Ft + áfa mértékben. Az NTAK adatkapcsolat díja ebben az esetben 3 000 Ft + áfa, melyet a CMO24 Zrt számláz.

A POS terminál tranzakciós díj: 1.15% + ICC+